Política

Sánchez assegura que està “normalitzant la vida” a Catalunya

Acusa el PP de “posar en risc la unitat d’Espanya”

“La gran diferència és que a ells els van aprovar una DUI”, diu el president espanyol

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat que amb el seu executiu “s’està normalitzant la vida” a Catalunya i ha acusat el PP de ser qui “posa en risc la unitat d’Espanya”. “La gran diferència entre ells i nosaltres és que a ells els aproven una DUI i nosaltres estem normalitzant i retrobant la vida a Catalunya”, ha assenyalat en un acte des d’Andalusia acompanyat pel candidat socialista a la Junta, Juan Espadas. Durant la seva intervenció Sánchez ha criticat que quan els governs del PP han comptat amb el suport parlamentari de partits nacionalistes “no hi havia cap perill per a la ruptura de l’Estat”, mentre que quan el suport ha estat a executius socialistes “diuen que perilla la unitat d’Espanya”. “Ells diuen que amb nosaltres perilla la unitat de l’Estat, però és amb ells i les seves polítiques que es posa en risc”, ha carregat.

Sánchez ha centrat gran part de la seva intervenció a criticar la corrupció a les institucions i, especialment, la vinculada amb el PP. En aquest sentit, els ha acusat de “corrupció política” per haver creat “estructures parapolicials per perseguir adversaris i per obstaculitzar la investigació de la justícia”. A més, també ha assegurat que cometen “corrupció de la democràcia” perquè “no reconeixen els resultats electorals” i titllen “d’il·legítim” el govern de Sánchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia