Política

Òmnium difon un noticiari fictici amb la “detenció” del rei emèrit

El noticiari també fingeix la dimissió de la ministra Margarita Robles per l’espionatge a independentistes

Òmnium Cultural ha difós avui un noticiari de ficció en el qual s’anuncia la “detenció” del rei Joan Carles “minuts després de trepitjar territori espanyol” perquè “respongui” davant la justícia per les “acusacions de suborn, tràfic d’influències, frau fiscal i blanqueig de capitals”.

El vídeo de ficció de l’entitat sobiranista, difós en xarxes socials, anuncia també la “dimissió” de la ministra de Defensa, Margarita Robles, per l’espionatge a independentistes i conclou amb un missatge contra la “impunitat”.

El vídeo ha estat difós després que el rei emèrit hagi arribat aquest dijous a l’aeroport viguès de Peinador, on ha estat rebut pel seu amfitrió, Pedro Campos, en baixar de l’avió privat i per la seva filla la infanta Elena, que ho ha estat esperant en una sala exclusiva de la terminal gallega.

Joan Carles I torna aquest dijous a Espanya després de passar 655 dies a Abu Dabi (Unió dels Emirats Àrabs), país al qual es va traslladar en una decisió històrica davant la polseguera que van suscitar les informacions sobre els seus negocis a l’estranger i la decisió de la Fiscalia del Tribunal Suprem d’investigar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia