Política

La Guerra d’Ucraïna

Dia 84

Un atac ucraïnès provoca un ferit en un poble fronterer rus

La població de Solokhi ja va ser objectiu d’un bombardeig l’11 de maig

En les últimes setmanes diverses localitats de la regió russa de Bélgorod han patit atacs

Almenys una persona ha resultat ferida aquest dimecres a conseqüència d’un atac perpetrat des d’Ucraïna contra Solokhi, un poble de la regió russa de Bélgorod proper a la frontera, segons han informat les autoritats locals.

“La localitat de Solokhi, a la regió de Bélgorod, ha estat atacada des d’Ucraïna. Tenim informació sobre un ferit. Hi ha danys. Els serveis d’emergència ja hi estan treballant”, ha escrit el governador de la regió, Viatxeslav Gladkov”, al seu canal de Telegram.

Es tracta del segon atac contra aquesta localitat fronterera. El passat dia 11 un altre bombardeig va provocar la mort d’un jove de 18 anys i set persones més han resultat ferides. Aquest primer atac va malmetre 17 habitatges i sis automòbils, així com l’escola i l’oficina de correu locals.

Les localitats situades prop de la frontera amb Ucraïna a la regió de Bélgorod han estat objectiu de bombardejos des de territori ucraïnèsen les últimes setmana.

El principal atac va tenir lloc l’1 d’abril contra un dipòsit de combustible. Moscou va respondre amb diversos bombardejos de càstig a Kíiv i altres ciutats d’Ucraïna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia