Política

política

Díaz anuncia que es regularà l’estatut del becari

La vicepresidenta espanyola assegura que comptaran amb un “catàleg de drets”

Es reunirà amb patronal i sindicaS per abordar la “precarietat” a la que es veuen sotmesos en la seva incursió al mercat laboral

La negociació del futur estatut del becari es començarà a negociar aquesta setmana. Ho ha anunciat la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, en una entrevista a TVE. El seu ministeri ha citat els sindicats i les patronals majoritàries divendres per iniciar el debat d’aquesta regulació clau contra “la precarietat” a què es veuen abocats milers de joves en la seva incursió al mercat laboral, segons ha explicat Díaz.“Comptaran amb un catàleg de drets”, hi ha afegit la vicepresidenta del govern. Díaz ha esmentat que es farà una compensació econòmica per les despeses a aquests treballadors , per exemple, per l’ús dels seus telèfons mòbils i portàtils. En aquesta nova regulació es volen eliminar les fórmules de falsos becaris, que acaben exercint una feina estructural com altres treballadors.

L’estatut del becari és un dels compromisos que depèn de la reforma laboral aprovada al desembre. El govern espanyol va acordar que en un termini màxim de sis mesos es convocaria a les organitzacions sindicals i empresarials per abordar el diàleg social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia