Política

Podem critica l’enviament europeu d’armes a Ucraïna: “No es pot fer la guerra en nom de la pau”

El partit rebutja les “escalades militars” i aposta per l’ajuda humanitària i l’atenció als refugiats

El portaveu estatal de Podem Javier Sánchez Serna ha distanciat aquest dilluns la formació lila de la decisió de la Unió Europea d’armar l’exèrcit ucraïnès amb un equipament valorat en 450 milions d’euros.

En una roda de premsa des de la seu del partit a Madrid, el també coordinador de Podem Múrcia i secretari de la Mesa del Congrés ha criticat que es destinin recursos del fons europeu de la pau a “rearmar-se i escalar” el conflicte entre Ucraïna i Rússia.

“No es pot fer la guerra en nom de la pau”, ha dit, i ha apostat, en canvi, per assegurar l’ajuda humanitària i les vies segures per als refugiats ucraïnesos. Per a Sánchez Serna, “no és el moment de més escalades militars, és el moment de la política”, per la qual cosa ha desmarcat Podem de la decisió de la UE de proveir Ucraïna amb 450 milions d’euros en armament per fer front a la invasió russa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia