Política

Zelinski desmenteix els rumors sobre la seva fugida amb un vídeo davant de la seu del govern a Kíev

El president del Consell Europeu, Charles Michel mostra un respecte “profund” pel govern ucraïnès

El president d’Ucraïna, Volodímir Zelinski, ha desmentit els rumors sobre la seva fugida amb un vídeo gravat per ell mateix davant la seu del govern a Kíev.

Acompanyat del nucli dur del seu executiu, el màxim mandatari polític ucraïnès ha assegurat que tothom continua a Kíev, igual que l’exèrcit ucraïnès i la ciutadania. “Tots som aquí, defensant la nostra independència. I així continuarà essent. Glòria als nostres defensors. Glòria a les nostres defensores. Glòria a Ucraïna”, afirma al vídeo.

El president del Consell Europeu, Charles Michel, ha repiulat el vídeo amb un missatge en què mostra un respecte “profund” per Zelinski i “la gent valenta” d’Ucraïna. Alhora ha assegurat que “l’esperit d’una Ucraïna lliure i democràtica és fort”.

De la mateixa manera, Zelinski ha difós a través de Twitter una trucada amb el seu homòleg nord-americà, Joe Biden, durant la qual han conversat sobre “l’enfortiment de sancions” a Rússia, l’ajuda “concreta” a la defensa d’Ucraïna i “una coalició contra la guerra”. El president ucraïnès s’ha mostrat “agraït” amb els EUA pel “suport” al seu país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia