Política

Milers de persones omplen la plaça de Sant Jaume per Ucraïna

Alguns dels concentrats estaven visiblement commocionats

Unes 300 persones s’han concentrat a la plaça Catalunya de Barcelona aquest dijous a la tarda per condemnar l’ofensiva militar de Rússia a Ucraïna.

Els concentrats, majoritàriament persones ucraïneses que viuen a Catalunya, han desplegat una gran bandera del seu país enmig de la plaça i han entonat proclames en contra del president de Rússia, Vladímir Putin. Alhora han demanat sancions per Rússia i que s’aturi la guerra.

Durant la concentració s’ha sentit l’himne ucraïnès i s’han vist cartells amb inscripcions com ara ’Avui Ucraïna, demà Europa’, ’Stop Putin’, ’No a la guerra a Ucraïna’ o ’Putin assassí’, entre d’altres. Alguns dels concentrats estaven visiblement commocionats.

Posteriorment, els concentrats s’han dirigit cap a la plaça de Sant Jaume on hi havia prop un centenar de persones esperant-los. Finalment, els dos grups s’han ajuntat i han omplert la plaça de Sant Jaume amb milers de manifestants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia