Política

El PP tancarà l’expedient a Díaz Ayuso

La direcció del partit dona per bones les explicacions de la presidenta madrilenya sobre el contracte del qual es va beneficiar el seu germà

Així li ho va traslladar Casado durant la reunió que tots dos van mantenir ahir a la seu del partit

El Partit Popular (PP) tancarà l’expedient informatiu obert a Isabel Díaz Ayuso després de rebre les explicacions que havia demanat a la presidenta de la Comunitat de Madrid sobre el contracte del qual es va beneficiar el germà de la dirigent popular.

Segons han informat aquest dissabte fonts de la formació conservadora, en la reunió que tots dos van mantenir divendres a la seu general del partit, el president del PP, Pablo Casado, va traslladar a Díaz Ayuso que el comunicat fet públic per la Comunitat de Madrid que aportava la informació requerida sobre la contractació d’emergència durant la pandèmia s’incorporarà a l’expedient informatiu per “concloure’l de manera satisfactòria”.

Díaz Ayuso va explicar que el seu germà va percebre 55.850 euros més IVA per haver aconseguit mascaretes de la Xina per a un proveïdor de la Comunitat de Madrid, un relat que la formació dona per bo.

Segons les mateixes fonts, Casado va negar haver ordenat cap investigació sobre les activitats professionals de l’entorn de la presidenta madrilenya i va avisar que emprendrà “accions legals contra qualsevol persona que afirmi el contrari”.

Fonts de la direcció popular han confirmat que Díaz Ayuso ha donat la documentació requerida, per la qual cosa el comitè de drets i garanties es reunirà en aquest sentit.

Les mateixes fonts han negat que aquest gest sigui “a canvi de res”, sinó perquè s’ha obtingut la informació que li reclamaven “des de feia sis mesos”.

Segons les fonts de Génova, Casado va defensar a la reunió la necessitat d’“unir el partit i continuar defensat juntament amb tots els militants del PP el millor projecte de futur per a Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia