Política

Junts demana compareixences al Senat després de les declaracions de Villarejo

Cleries ha demanat la presència del ministre de l’Interior, Grande-Marlaska, i la directora del CNI, Paz Esteban, a la comissió d’Interior

El portaveu de Junts al Senat, Josep Lluís Cleries, ha reclamat la presència del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la de la directora del CNI (Centro Nacional de Inteligencia) a la comissió d’Interior de la Cambra Alta.

Les sol·licituds de compareixença s’han registrat aquest dimarts i són conseqüència de les declaracions de l’excomissari de la policia espanyola, José Manuel Villarejo, durant la sessió d’avui del judici pel ‘cas Tandem’.

Segons Villarejo, el CNI volia donar un “petit ensurt a Catalunya”, però “va calcular malament les conseqüències” amb l’atemptat de l’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils. Villarejo ha afegit que ell va haver d’“intentar arreglar l’error de l’exdirector del CNI Félix Sanz Roldán”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia