Política

Puigdemont diu que està “preparat” per afrontar la vista al tribunal de Sàsser i que hi va “amb els deures fets”

L’eurodiputat de Junts reprèn l’activitat parlamentària assistint a la comissió de Comerç Internacional

L’expresident Carles Puigdemont ha assegurat que està “preparat” per afrontar la vista del dia 4 d’octubre a la Cort d’Apel·lació de Sàsser, que ha de decidir si inicia o no el procediment d’extradició que demana Espanya. “Sempre hem anat amb plena confiança i amb els deures fets”, ha dit a la seva arribada a la comissió de Comerç Internacional del Parlament Europeu, del qual n’és membre.

Puigdemont ha reiterat que anirà presencialment a l’audiència tot i que “no és senzill perquè les combinacions” de vol són complicades i “coincideix amb una setmana de ple” a Estrasburg. “Hi aniré i serà la jutgessa qui haurà de prendre una decisió, estem preparats per afrontar aquesta audiència”, ha insistit.

L’expresident i eurodiputat no ha volgut avançar quan demanarà les mesures cautelars al Tribunal General de la Unió Europea per recuperar la immunitat com a eurodiputat provisionalment. “No en puc dir res, només he tingut temps de fer quatre coses domèstiques, anar a recollir les nenes i després venir cap aquí”, s’ha limitat a dir abans d’entrar a la reunió de la comissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia