Política

PIMEC reclama “generositat” als partits per la formació del nou Govern

La patronal alerta que Catalunya “no es pot permetre més interinitat ni incertesa política”

PIMEC ha demanat la “màxima responsabilitat i generositat” als partits polítics per la formació del nou Govern. “Catalunya no es pot permetre més interinitat i incertesa política”, ha manifestat el president de la patronal, Antoni Cañete, a través d’un comunicat.

El líder de la confederació ha demanat “explorar totes les coalicions possibles” per arribar a una estabilitat institucional i donar prioritat a les mesures de suport a les petites i mitjanes empreses.

La patronal considera “indispensable” la formació d’un Govern davant els reptes pendents, com la vacunació, l’aprovació d’uns nous Pressupostos de la Generalitat per fer front a la pandèmia o el desplegament dels fons Next Generation EU, entre altres.

En aquest sentit, PIMEC ha lamentat que l’eventual coalició de Govern entre ERC i la CUP hagi començat pactant una moratòria de les energies renovables i ha assegurat que aquestes seran precisament “grans receptores” dels fons europeus i un “important” motor econòmic del país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia