Política

Puigdemont: “Aspirem a ser l’última generació d’exiliats catalans”

L’expresident reivindica a l’acte de celebració de la Diada a Bèlgica “el dret europeu” dels pobles a esdevenir el que vulguin els seus ciutadans

La delegada del govern davant la UE, Meritxell Serret, reivindica el “l’autodeterminació i l’amnistia”

L’expresident Carles Puigdemont ha assegurat aquest dijous que la “repressió” a l’Estat espanyol continua vigent en la vigília de la Diada.

“Aspirem a ser l’última generació d’exiliats catalans”, ha dit aquesta tarda en un acte de celebració de la Diada a Anvers, a Bèlgica.

El líder de JxCat ha reivindicat “el dret europeu” dels pobles a esdevenir el que vulguin els seus ciutadans.

Per la seva banda, la delegada del govern davant la UE, Meritxell Serret, ha llegit un escrit del líder d’ERC, Oriol Junqueras, on reivindica el “futur en comú” dels Països Catalans amb “democràcia, llibertat i justícia social”. Serret també ha reivindicat el “dret d’autodeterminació i l’amnistia”.

Representants de JxCat, ERC, la CUP, la JNC, l’ANC, Consell per la República i el Casal Català a Bèlgica ha fet una ofrena floral al Marquès de Rubí, un militar català que va lluitar a la guerra de Successió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia