Política

Aquest divendres

A El Punt Avui

Onze protagonistes d’una dècada històrica analitzen les diades anteriors i reflexionen sobre el futur

El Punt Avui publica un dossier especial que repassa com la jornada reivindicativa s’ha convertit en un clam massiu per la independència

Hi trobareu els articles d’opinió de José Montilla, Artur Mas, Carme Forcadell, Josep Maria Vila d’Abadal, Joana Ortega, Raül Romeva, Jordi Sánchez, Carles Puigdemont, Marcel Mauri, Jordi Cuixart i Elisenda Paluzie

Aquest divendres, 11 de setembre, trobareu a El Punt Avui un dossier especial que analitza les últimes onze diades, en les que la jornada de reivindicació nacional catalana s’ha convertit en un clam per la independència cada vegada més massiu.

El recull arrenca amb la manifestació de la Diada del 2010 i acaba amb la mobilització atípica d’aquest 2020, que se celebra condicionada per les limitacions imposades per la pandèmia de Covid-19.

L’anàlisi d’onze protagonistes d’una dècada històrica

El dossier inclou articles d’opinió d’onze figures clau de la societat civil i la política catalana recent, que fan un repàs d’aquesta dècada històrica alhora que reflexionen sobre la situació política actual i expliquen com veuen el futur. Són personalitats que han participat activament en l’organització de les grans manifestacions dels últims anys o han estat protagonistes del moment: els expresidents de la Generalitat José Montilla (Fem balanç del procés?), Artur Mas (Hi som a temps?) i Carles Puigdemont (Deu anys de dignitat col·lectiva); l’expresidenta del Parlament i de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) Carme Forcadell (Diada incompleta, objectius intactes); l’expresident de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) Josep Maria Vila d’Abadal (La llavor està sembrada); l’exconsellera Joana Ortega (Superar dinàmiques enquestades) i el conseller destituït pel 155 Raül Romeva (Un projecte per a tothom); el president d’Òmnium, Jordi Cuixart (Sense lluita, no hi ha conquesta), i el vicepresident de l’entitat, Marcel Mauri (El llegat de les diades), i l’expresident de l’ANC Jordi Sánchez (Tres grans lliçons) i la seva successora, Elisenda Paluzie (Més enllà de les grans manifestacions).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia