Política

Ribó no sabia qui pagava el viatge de la Champions

El síndic de greuges, Rafael Ribó, va assegurar ahir que desconeixia qui va pagar els dos viatges per veure la final de la Champions que va disputar el Barça els anys 2009 i 2015 a Roma i Berlín, i als quals es va desplaçar amb la dona i la filla amb un grup en un avió noliejat per l’empresari de Sallent Jordi Soler. En la seva declaració voluntària com a investigat davant del jutge de l’Audiencia Nacional José de la Mata, que investiga el cas 3% de presumpte finançament il·legal de CDC mitjançant comissions per obres públiques, va explicar que fins que no va tenir accés a les actuacions no va saber qui va pagar els viatges, segons diu Efe.

Segons va explicar Ribó, l’any 2009 va ser Ramon Camp, històric diputat de CiU, que li va dir de viatjar amb un grup d’amics culers i va assenyalar que només va veure Soler a la tornada, però que no sabia a què es dedicava, i que després ell va convidar a dinar en un restaurant de Barcelona tot el grup que va assistir a la final de Roma entre el Barça i el Manchester United. L’any 2015, va dir, Ribó va comprar dues entrades per al Barça-Juventus a Berlín, i quan la filla li va dir que també hi volia anar, va parlar amb el grup i li van dir que podia recomprar una de les dues entrades que havia comprat l’artista Miquel Barceló, que finalment no podria desplaçar-s’hi. Per aquesta entrada va pagar 1.300 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia