Política

Felip VI presideix un consell de ministres extraordinari al Palau de la Zarzuela

El govern espanyol aprova en la reunió ordinària aquest dimarts les taxes Tobin i Google i elimina l’acomiadament de treballadors per encadenar baixes per malaltia

Felip VI ha presidit aquest dimarts al Palau de la Zarzuela el consell de ministres del govern de coalició espanyol presidit per Pedro Sánchez.

El monarca espanyol ha saludat cadascun dels membres del govern, primer a Sánchez, després als quatre vicepresidents (Carmen Calvo, Pablo Iglesias, Nadia Calviño i Teresa Ribera) i la resta de ministres.

També s’han fet una foto de grup als jardins del palau en què Felip VI s’ha situat entre Sánchez i Calvo. Després han passat al saló d’audiències, el lloc en què habitualment el monarca espanyol rep els seus convidats i que s’ha habilitat per acollir el consell de ministres.

El consell amb Felip VI té caràcter informatiu. Serà després, en una altra reunió ordinària a la Moncloa, quan el govern espanyol aprovarà les decisions prevista per aquest dimarts. Entre aquestes, hi ha l’aprovació de nous impostos a les transaccions financeres i determinats serveis digitals, coneguts com a taxes Tobin i Google, i eliminarà la possibilitat d’acomiadar treballadors per encadenar baixes per malaltia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia