Política

JxCat demana a la Junta Electoral que desestimi la petició del PP d’inhabilitar ja Torra

El grup presenta al·legacions per la condemna del TSJC contra el president de la Generalitat

El grup parlamentari de JxCat ha presentat aquest dilluns les seves al·legacions a la Junta Electoral Provincial (JEP) contra la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra. La formació independentista replica així la petició del PP d’executar ja la sentència del TSJC que ha condemnat Torra a un any i mig d’inhabilitació.

A les seves al·legacions, JxCat demana que la JEP inadmeti la sol·licitud del PP o, subsidiàriament, la desestimi. El mateix cap de l’executiu ja ha sol·licitat aquest matí a la JEP de Barcelona que no admeti a tràmit o, subsidiàriament, desestimi la petició del PP d’inhabilitar-lo immediatament.

Torra al·lega que encara no hi ha sentència ferma i que la JEP no és competent per apartar-lo com a diputat ni president, sinó que cal esperar a la sentència del Suprem, l’execució de la sentència per part del TSJC i al mateix Parlament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia