Política

Forcadell: “Els partits espanyols s'han de preocupar que hi hagi govern a Espanya i nosaltres que vagi bé Catalunya”

La presidenta del Parlament de Catalunya es pregunta si el referèndum promès per Podem s'ha convertit en el “ministeri de la Plurinacionalitat”

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha desvinculat la política catalana de l'espanyola i ha assegurat que “els partits polítics espanyols s'han de preocupar que hi hagi govern a Espanya” i “nosaltres en què vagi bé Catalunya”.

En una visita a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), Forcadell ha qüestionat que un “ministeri de la Plurinacionalitat”, plantejat pel líder de Podem divendres, pugui gestionar un referèndum per a Catalunya. “Podem havia dit que faria el referèndum; no sé si ara no fan el referèndum i ho ha traspassat a aquesta cartera de Plurinacionalitat”, ha afirmat.

De totes maneres, la presidenta de la cambra catalana ha insistit que “és una proposta de partits polítics espanyols” i que a Catalunya estan “treballant per un país millor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia