Política

Sánchez i Puigdemont es comprometen a restablir el diàleg

Han conversat durant 20 minuts i han quedat d'acord en mantenir el contacte

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha contactat aquest divendres al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i tots dos s'han compromès a “restablir els canals de comunicació i diàleg entre les institucions”.

Fonts del PSOE han informat que Sánchez ha telefonat a Puigdemont i que tots dos han mantingut una conversa “cordial” que ha durat al voltant vint minuts i en la qual el líder socialista li ha manifestat la seva determinació per “abordar una reforma federal de la Constitució que resolgui la crisi catalana”.

També el líder del PSOE “ha posat en valor el paper del PSC en la política catalana”, segons les mateixes fonts. Li ha traslladat que per al PSOE “és prioritari resoldre els problemes que comparteixen catalans” i “el conjunt d'Espanya”.

Entre les qüestions prioritàries per al dirigent socialista, i que li ha expressat al president català, es troben la lluita contra l'atur i la desigualtat, així com la regeneració de les institucions.

Sánchez i Puigdemont han acordat que mantindran el contacte per tractar les qüestions de les quals han parlat avui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia