Els plens de Bell-lloc, Linyola i Ivars d'Urgell voten donar suport a la celebració de consultes independentistes

Els plens de Bell-lloc d'Urgell, Linyola, i Ivars d'Urgell, tots tres municipis del Pla d'Urgell, van aprovar ahir dijous al vespre donar suport a la celebració de consultes sobre la independència de Catalunya als seus municipis. A Linyola, amb representació de CiU, PSC, ERC i independents, i a Ivars d'Urgell, amb CiU i ERC, ho van fer per unanimitat. A Bell-lloc d'Urgell, l'equip de govern, de CiU i ERC, va votar a favor de la proposta, i des de l'oposició dos regidors socialistes hi van estar d'acord i els altres dos s'hi van abstenir. A les comarques de Ponent, ahir dijous també, les Borges Blanques va donar suport a una consulta, mentre que Balaguer s'hi va oposar.

Des que va tenir lloc la consulta sobre la independència de Catalunya al municipi maresmenc d'Arenys de Munt, a les comarques de Ponent ja han estat Arbeca (Garrigues), les Borges Blanques, Bell-lloc d'Urgell, Linyola i Ivars d'Urgell els municipis que han votat en Ple donar suport a la celebració d'una consulta independentista al seu municipi en cas que sigui promoguda per una entitat privada.

en el cas del Pla d'Urgell, van ser les entitats el Casal Popular l'Arreu i l'Ateneu Popular de la Plana d'Urgell les quines van anunciar que promourien consultes sobre la independència de Catalunya arreu de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona