Política

Comencen a arribar les primeres urnes per votar el 9-N als pobles petits de la plana de Lleida

El Govern les distribueix aquest dimarts per municipis de la Segarra i les Garrigues amb previsió de fer-ho demà dimecres a la resta de poblacions i comarques de la demarcació

Les primeres urnes i material per poder dur a terme la consulta sobre el futur polític de Catalunya el proper 9 de novembre ja han començat a arribar als pobles petits de Lleida. El Govern les està distribuint aquest dimarts per les comarques de la Segarra i les Garrigues amb previsió de repartir demà dimecres el bloc gros a la resta de municipis i comarques de la demarcació. Un dels pobles que ha rebut l'urna ha estat els Plans de Sió, a la Segarra, on l'alcalde, Adrià Marquilles ha estat l'encarregat de rebre el repartidor a l'escola, que és el punt on es votarà. Marquilles ha destacat que ''ja tenim l'eina per votar'' i s'ha mostrat satisfet i esperançat de poder-ho fer diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia