Commemoració de la Diada a Parets del Vallès

La tradicional ofrena floral al monument a l'Onze de Setembre, en què hi participaran l'Ajuntament de Parets, les formacions polítiques del municipi i les associacions locals, tindrà lloc divendres, 11 de setembre, a les 12 hores, a la plaça dels Països Catalans. L'acte, que comptarà amb la col·laboració de les corals Art i Unió i Club Sant Jordi, clourà amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Rosaleda.

El monument a l'Onze de Setembre, inaugurat el 2004, és una obra de l'escultor Carles Vives, que interpreta la senyera a partir d'uns blocs de metall col·locats irregularment sobre el terra.

El mateix divendres, a les 19.00 h, la plaça de la Vila acollirà l'espectacle de dansa d'arrel tradicional Centendansa que anirà a càrrec de l'Esbart Manresà de Dansaires, sota la direcció de Joan M. Miquel. L'espectacle inclou diverses coreografies de nova creació en homenatge a cent anys de dansa i a tota la gent que els ha fet possibles.

Si bé els actes centrals de la commemoració tindran lloc l'11 de setembre, la programació al voltant de la diada continuarà el diumenge 13 de setembre, a les 11 h, al Casal de Cultura Can Butjosa amb la festa d'aniversari de l'entitat Rialles Parets, que preveu un dinar de germanor juntament amb atraccions com el burro català mecànic i diversos inflables.

Com a part de la celebració, el Teatre Can Rajoler oferirà, a les 18.00 h, l'obra Sasif i la bruixa Jaravulà, a càrrec de la Cia. Fanàtic Visual que servirà alhora per inaugurar la nova temporada d'activitats de l'entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
xina

Xi Jinping viatja a Europa per estrènyer relacions bilaterals

barcelona
argentina

Milei acusa Sánchez de posar en risc les dones i la unitat d’Espanya

barcelona
estats units

Les universitats es preparen per afrontar actes propalestins en les cerimònies de graduació

barcelona
política

Les càbales sobre pactes donen color a la campanya

barcelona

Energia i renovables: sortir de la cua sense prendre-hi mal

Girona

La llavor de la dignitat

Banyoles
Guillem Agulló Lázaro
Pare de Guillem Agulló Salvador, assassinat pel feixisme

“L’extrema dreta és incapaç de donar un premi per les llibertats”

Banyoles
Júlia Ojeda, Anna Punsoda i Marta Roqueta
Editores de “Màtria o barbàrie”

“El nom de ‘màtria’ és un revulsiu, una altra manera de relacionar-nos políticament”

Barcelona
la crònica

Llum a Rull amb el somni de Muriel