Política

Agus Brines deixa la regidoria de Simat per raons professionals

Ha manifestat sentir-se satisfeta pel seu treball i per mirar l'interés general del poble

La regidora, i ex-alcaldessa de Compromís a Simat de la Valldigna, Agustina Brines, ha traslladat a l'Ajuntament la seua renúncia a l'acta de regidora, tot d'acord amb el col·lectiu local.

El motiu que ha fonamentat la seua decisió, segons ha exposat Brines és de caràcter professional perquè segons ha assegurat “s'ha incrementat la meua responsabilitat i no disposaré del temps que, al meu parer, requereix la regidoria”.

Agustina Brines ha compatibilitzat durant temps la seua tasca en la política local de Simat, amb la seua feina professional, la qual cosa ha suposat un gran esforç personal, especialment quan va desenvolupar la màxima responsabilitat a l'Alcaldia.

Brines, ha volgut fer un balanç personal de la seua trajectòria a l'Ajuntament de Simat, valorant un del temes més polèmics, que va estar la moció de censura que va tindre lloc la legislatura anterior.

La fins ara regidora conclou dient: “deixe l'Ajuntament amb la sensació d'haver fet el que calia, haver fet una oposició constructiva quan ens va correspondre, i governar, amb la màxima implicació personal i política, quan el poble ho va necessitar. No em queda més que agrair tot el suport que he tingut d'un gran nombre de persones, algunes de les quals, les he descobertes gràcies a haver ostentat la màxima responsabilitat que s'hi pot tenir a un poble”.

El Col·lectiu del BLOC-Compromís de Simat ha entés i acceptat la petició de relleu de la regidora, que donarà pas a l'entrada a l'Ajuntament de Simat d'un militant històric del nacionalisme simater, Vicent Ribera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona

Estudiants desencantats

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ
israel

L’Exèrcit israelià nomena el substitut del cap dels serveis d'Intel·ligència

barcelona
GIRONA

Ernest Urtasun: “Salvador Illa no està preparat per governar”

GIRONA
escòcia

John Swinney es perfila com a nou líder de l’SNP amb la retirada de Kate Forbes

barcelona
estats Units

Biden trenca el seu silenci sobre les protestes universitàries contra la guerra a Gaza

barcelona
suïssa

Activistes propalestins ocupen un hall en la Universitat de Lausana

barcelona