Política

gelida

El PSC i ICV integren el nou equip de govern del municipi

El PSC i ICV governen conjuntament l'Ajuntament de Gelida, amb un equip de govern liderat pel cap de llista del PSC, Lluís Valls. Carles Arranz (PSC) mantindrà les regidories de Serveis Municipals i Esports, a més d'exercir de primer tinent d'alcalde; Maria Rigau (PSC) s'encarregarà dels departaments de Salut i Consum, Benestar social, Gent Gran i Ocupació, i assumeix la segona tinència d'alcaldia; Montserrat Nicolau (PSC) dirigirà la regidoria d'Educació i Comunicació, i ha estat nomenada tercera tinenta d'alcalde, i Josep Muniente (PSC) és el regidor d'Hisenda, Règim Interior i Medi Ambient, a més de quart tinent d'alcalde. Les regidories de Joventut, Festes i Pla d'Igualtat estaran gestionades per Carlota Tarrida (PSC) i Josep Anfruns (ICV) dirigirà Cultura i Cooperació.

Inauguracions

Entre els primers actes als quals ha assistit el nou govern, destaca la inauguració dels nous equipaments del municipi: diumenge, la ciutadania va poder visitar el centre cívic a l'edifici de l'antic escorxador de Gelida, un espai equipat amb sales d'assaig musical i de reunions per a les entitats, i on també es podran realitzar tallers; així mateix, l'edifici també disposarà d'una sala d'actes. A més, s'ha urbanitzat la plaça situada just davant de l'antic escorxador.

Altres equipaments inaugurats diumenge van ser el parc Central i la nova zona esportiva, que disposa del camp de futbol de gespa artificial, dues pistes de tennis i dues de pàdel. Segons l'alcalde del municipi, es tracta d' unes instal·lacions “de qualitat” adreçades a la ciutadania. Per Lluís Valls, “ha estat un procés llarg per la redacció dels projectes, la gestió del finançament i les execucions posteriors, un procés que s'ha desenvolupat amb responsabilitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona
POLÍTICA

Per la CUP, el Baix Empordà és “una mena de parc temàtic turístic”

la bisbal d’empordà
política

ERC reivindica el seu esperit de resistència i lluita a Ginebra en un emotiu acte amb exiliats

barcelona
Regne Unit

Un diputat conservador i exministre de Sanitat es passa al Partit Laborista

Barcelona
Guerra a Europa

Un nou atac rus amb drons destrossa un hotel a Mikolàiv

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona