Política

LA VILELLA ALTA

Ramon Rosario liderarà la comissió gestora

En els pròxims dies es constituirà la junta que haurà de dirigir el municipi fins al 2015

El Departament de Governació i el Consell Comarcal del Priorat han escollit els cinc membres de la junta gestora –d'entre un grup de veïns voluntaris– que dirigirà el municipi en els pròxims quatre anys, ja que en els comicis del 22 de maig ningú no va anar a votar, en protesta per la presentació d'una llista fantasma.

La comissió gestora, nomenada en una assemblea celebrada el dia 11 al municipi i que està pendent de constituir-se, la integren Ramon Rosario, que segons ha pogut saber aquest rotatiu serà qui probablement l'encapçalarà; Marta Porqueres, que s'entreveu com a sots-presidenta; Sergi Siuraneta, David, Baltesà i Josep Serres, com a vocals, i Damià Fàbrega, com a suplent. La llist es farà oficial en els pròxims dies, a través d'una ordre de la consellera de Governació, Joana Ortega, que es publicarà al DOC, i posteriorment es constituirà la gestora. Serà aleshores quan es podrà fer efectiu el relleu a l'Ajuntament. Mentrestant els cinc regidors escollits el 2007 seran els que continuaran dirigint el consistori.

En les passades eleccions municipals, el 22 de maig, a la Vilella Alta tan sols es va presentar una llista fantasma, d'un candidat del PP de fora vila –el PSC també va presentar llista amb una única candidata, que es va retirar dies abans–, la qual cosa va provocar que hi hagués un 100% d'abstenció. En no tenir cap opció més, els 112 veïns d'aquest municipi prioratí amb dret a vot van preferir quedar-se a casa abans d'anar a votar un candidat que no coneixien de res, segons van manifestar alguns veïns, un fet que ha portat a nomenar obligatòriament una comissió gestora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.