Política

Bonet recuperarà a Carod i Barrera si aconsegueix la presidència d'ERC

L'ex senador vol que ERC es converteixi en un partit “respectuós amb els seus militants, i no en una formació que va deixant cadàvers a la cuneta”

Critica que al partit, durant el mandat de Puigcercós, li ha sobrat “absolutisme”, i “li ha faltat tenir més en compte als militants de base”

L'ex senador d'ERC Carles Bonet ha anunciat que si aconsegueix la presidència del partit republicà al congrés d'octubre una de les seves prioritats serà recuperar per a la formació a l'ex líder republicà, Josep-Lluís Carod-Rovira, i l'històric dirigent i expresident del Parlament Heribert Barrera.

“Vull que ERC es converteixi en un partit respectuós amb els seus militants, i no en una formació que va deixant cadàvers a la cuneta”, ha recalcat en al·lusió a Carod, que la setmana passada es va donar de baixa del partit.

Bonet ha assegurat que encara que sigui en una segona fila, la formació republicana ha de tornar a comptar amb els dirigents que, com l'ex vicepresident de la Generalitat i el mateix Barrera, van protagonitzar les millors èpoques del partit.

Així mateix , l'ex senador ha criticat que el partit, durant el mandat de l'actual president, Joan Puigcercós, li ha sobrat “absolutisme”, i li ha faltat tenir més en compte als militants de base.

Bonet ha apuntat que la principal debilitat d'ERC és que és un partit “massa passional i emocional”, que es relaxa en la lluita per les seves metes quan obté bons resultats, i s'autodestrueix després de les desastres electorals.

Assegura que es veu capaç de recuperar el sostre electoral que ERC va aconseguir en les autonòmiques de 2003 i les generals de 2004, i que s'ha dilapidat, segons ell, perquè el partit ha perdut la seva “ credibilitat electoral i social”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Rússia

Putin ordena maniobres amb armes nuclears tàctiques

barcelona
Política

Mor Joan Pujol, activista independentista de Sabadell

Política

Feijóo anuncia més manifestacions contra l’amnistia després del 12-M

barcelona
guerra a gaza

Israel inicia l’evacuació de Rafah i amenaça amb una “força extrema”

barcelona
ARBÚCIES

La CUP proposa la gestió pública de les plantes embotelladores d’aigua

ARBÚCIES

Referèndum: com, quan i per què

barcelona
Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona
Estats Units

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañon
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona