El govern de Sant Quirze, preparat davant la denúncia a la fiscalia

L'equip de govern de Sant Quirze del Vallès ja ha començat a preparar la defensa davant la denúncia a la fiscalia d'ERC i ICV per presumpte tràfic d'influències. «Tindrem recopilats tots els documents abans que ens els sol·licitin. De fet, ja fa unes setmanes que estem treballant amb els advocats», van declarar fonts pròximes al govern, que van reiterar que tenen «la consciència molt tranquil·la». Les mateixes fonts van explicar que, en el moment en què es va adjudicar el projecte d'una nova seu de les dependències de Territori, l'actual cap d'àrea, Jordi Huguet, «encara no ocupava el càrrec», i que, «tot i que la llei permetia escollir un projecte a dit, es van demanar tres pressupostos». A més, van recordar que l'empresa Q14 «està inactiva».

D'altra banda, davant les queixes del regidor del PP i membre del govern, David Sánchez, que afirma que l'última comissió de seguiment va ser «una presa de pèl», les mateixes fonts recorden que «no pot dir res perquè va arribar 50 minuts tard», i que «és una llàstima que ara l'oposició no faci públiques les seves felicitacions per la feina tècnica desenvolupada».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.