Política

POLÍTICA

EL NOU GOVERN DE LA GENERALITAT

Jordi Ciuraneta serà el director general de Regsa

L'empresari de la Palma d'Ebre dirigirà l'empresa pública de regs, tot i que encara no ha estat nomenat

Jordi Ciuraneta, empresari ramader i agrícola de la Palma d'Ebre, serà nomenat amb tota seguretat director general de l'empresa pública Regs de Catalunya (Regsa), que entre altres coses ha de donar l'impuls definitiu al canal de regadiu Xerta-Sénia. La designació encara no és oficial, però Ciuraneta mateix va admetre ahir que l'acord per entrar a formar part del nou executiu no té marxa enrere. “És un repte i una etapa interessant per poder aplicar a l'empresa pública l'experiència de la privada, en uns moments molt complicats”, va dir.

Diplomat en administració i direcció d'empreses per Esade, va ser dirigent de Copaga, la gran cooperativa de Lleida, i ha ocupat càrrecs com ara la presidència del consell sectorial del porcí de la Confederació de Cooperatives Agràries d'Espanya o l'assessoria en matèria de porcí del Consell Consultiu de la UE. També va ser vicepresident de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

Va entrar a CDC l'any 1989. Va ser tinent d'alcalde de la Palma del 1991 al 2007 i exvicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Dins del partit, és conseller nacional i secretari sectorial d'agricultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.