Política

Laporta confirma la seua aposta pel País Valencià

Solidaritat Catalana no descarta presentar-se a les eleccions autonòmiques, com ja va avançar aquest diari

Els valencians podran participar en el congrés de la formació

Solidaritat Catalana (SI), liderada de l'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, i els seus socis del PSAN, han confirmat que la formació s'estendrà orgànicament pel País Valencià i que és probable que es presente a les eleccions municipals i autonòmiques de maig de 2011, com ja va avançar aquest diari.

SI s'hi organitzarà a través de col·lectius comarcals. Les noves agrupacions valencianes podran participar igualment en el Congrés Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència.

“Solidaritat i el PSAN fan una crida al poble valencià perquè denuncie l'espoli a què està sotmès per l'Estat espanyol i perquè, en conseqüència, reclame la independència com a única solució a la crisi econòmica i a la salvaguarda de la llengua i la cultura pròpies”, s'apunta en un comunitat de la formació.

En la mateixa nota es recorda que al programa de SI es postula “la constitució de l'Assemblea de Representants de la Nació Catalana que faci seva i estengui la declaració d'independència al conjunt dels Països Catalans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.