Constantí aprova un pressupost de 8,6 milions en què l'oposició veu «errors»

El ple de l'Ajuntament de Constantí va aprovar, la setmana passada, el pressupost pel 2009 amb els vots de l'equip de govern (ERC, CiU i un regidor no adscrit). Els dos grups a l'oposició (el PSC i el PP), però, van manifestar el rebuig a la proposta de l'executiu absentant-se de la sala en el moment de la votació, ja que, segons el portaveu del PSC, Cristóbal Ramírez, el pressupost «tenia massa errors perquè pogués ser votat». El PSC, de fet, va denunciar que diverses de les xifres «no quadraven» i va lamentar que no ha tingut accés a la informació completa amb prou antelació.

Segons Ramírez, el PSC presentarà al·legacions contra l'aprovació perquè l'executiu ha introduït correccions a la proposta un cop aprovada. «No es correspon allò que es publicarà amb el que es va votar, i això ho denunciarem, si cal, a la Subdelegació del Govern», va dir.

Per la seva banda, l'alcalde va lamentar que el grup socialista no presentés «cap alternativa» ni cap proposta en les reunions prèvies, i va negar que no s'hagi ofert tota la informació a l'oposició. Els comptes, que pugen a 8,6 milions, redueixen la despesa un 14% respecte al 2008. Es destinaran 1,7 milions a l'apartat d'inversions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.