Política

ICV vol “revertir el menfotisme” i aposta per una sortida d'esquerres a la crisi

Joan Herrera denuncia que “la dreta social desitja l'apatia” el proper 28 de novembre

El candidat a la presidència de la Generalitat creu que el futur de Catalunya no el poden decidir “els mercats, ni un TC deslegitimat”

El candidat d'ICV-EUiA Joan Herrera ha denunciat aquest dissabte que “la dreta social desitja l'apatia”, mentre que aquesta formació vol “revertir el sentiment de menfotisme i de resignació” i transmetre el missatge que hi ha una sortida d'esquerres a la crisi.

El candidat d'ICV-EUiA a la presidència de la Generalitat i el número tres de la llista, Jordi Miralles, han presentat avui la campanya d'aquesta coalició per a les eleccions del 28-N que, amb el lema “Verda esperança, solucions d'esquerra”, que busca “combatre la crisi i la resignació d'una part de l'esquerra” a trobar una sortida d'esquerres a les crisis.

Herrera, que s'ha compromès a realitzar una campanya “en positiu i de solucions”, ha assegurat que “la dreta política i social desitja l'apatia, el menfotisme de la gent i en aquest context hi ha una part de l'esquerra que sembla resignada”.

L'objectiu d'Iniciativa és revertir “el sentiment de menfotisme i de resignació” perquè “paralitzen, mentre que l'esperança mobilitza”.

Iniciativa té com a principal fita “mobilitzar l'electorat progressista d'esquerres, a tota aquella gent indecisa o que es pot abstenir, o bé que es pot deixar portar per la resignació”.

“Hi ha una esperança -ha assegurat- perquè la crisi econòmica té solucions, perquè hi ha una alternativa davant la dreta i davant la resignació d'una part de l'esquerra”.

El candidat d'ICV-EUiA creu que el futur de Catalunya no el poden decidir “els mercats, ni un Tribunal Constitucional deslegitimat, ni tampoc les enquestes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a ucraïna

Rússia ataca un hipermercat a Khàrkiv quan era ple de gent

barcelona
política

L’ANC no se’n surt de triar nou president

barcelona

Les seus del PSC i Junts a Girona, vandalitzades

GIRONA
guerra a gaza

Israel ignora el Tribunal de l’ONU i intensifica l’ofensiva sobre Rafah

barcelona
guerra a europa

El cap de l’OTAN defensa els atacs d'Ucraïna contra territori rus

barcelona
política

Els socialistes avisen el poder judicial que haurà d’aplicar la llei d’amnistia

barcelona
política

El govern dels jutges difon una guia per aturar l’aplicació de la llei d’amnistia

barcelona
armènia

L’helicòpter del primer ministre armeni fa un aterratge d’emergència

barcelona
LLEURE

El PSC demana que es mantinguin els descomptes als casals d’estiu

GIRONA