Política

Strubell acusa CiU a Salt de l'aturada de l'N-II

El candidat diu que la federació nacionalista “hi està al darrere per mantenir viva l'autopista de peatge”

Per Laporta “la independència és l'única opció”

El candidat per Girona de Solidaritat Catalana, Toni Strubell, va dir ahir a Salt que CiU està al darrere de l'aturada de l'N-II a les comarques gironines “per mantenir viva l'autopista de peatge”, segons Strubell. Va qualificar també l'aturada de l'N-II com “un dels escàndols més grans que tenim en aquest país”, i va dir que Catalunya és víctima d'un “genocidi cultural”. El cap de llista per Barcelona, Joan Laporta, va dir durant la seva intervenció que “Catalunya no té poder de decisió real”. El candidat va afegir que “tant el concert econòmic com la federalització d'Espanya no són viables”, i va al·ludir als “22.000 milions d'euros que Espanya ens pren cada any a canvi de res” per justificar econòmicament la independència. Uriel Bertran i Brice Lafontaine, representant del partit nord-català Unitat Catalana (partit amb el qual Solidaritat ha signat un conveni de col·laboració), van participar també en l'acte.

LA FRASE

És hora de fer el que diu el nostre himne: segar les cadenes que lliguen Catalunya a Espanya
Joan Laporta
candidat de solidaritat catalana per barcelona

Laporta recull el Trabuc d'Or

L'expresident del FC Barcelona va aprofitar la visita ahir a Salt per recollir al restaurant Can Serrallonga el Trabuc d'Or que li va atorgar l'associació Baronia de SAS el mes de gener. El premi li va ser concedit “per la seva tasca de defensa del nostre país”. En aquell moment, Laporta no va poder assistir a la festa de lliurament dels guardons a la sala la Mirona perquè coincidia amb un partit del Barça, però va gravar un missatge en el qual agraïa el premi. Ahir, al local social de la Baronia de SAS, l'esperaven el número u i el número dos de la llista de Solidaritat per Girona, Toni Strubell i Santi Niell , a més d'una cinquantena de persones que van omplir el local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.