Política

CASTELLAR DEL VALLÈS

CiU aposta per l'experiència en la cursa electoral

Josep Carreras, el nou cap de llista, va ser tinent d'alcalde entre el 1987 i el 1995

Josep Carreras serà el cap de llista de CiU a Castellar del Vallès amb vista a les pròximes eleccions municipals. El nou candidat va ser escollit per aclamació durant l'assemblea de militants de dijous a la nit, en la qual l'actual portaveu de la formació, Montse Gatell, va renunciar a repetir experiència com a número u “per qüestions polítiques” i perquè creu que “era necessari un relleu”.

El secretari de Territori de CDC i antic alcalde de Castellar, Lluís Maria Corominas, al marge de recordar que Gatell “té futur a la federació” de CiU, va destacar de Carreras l'experiència en el camp associacionista –va presidir el CB Castellar del 1983 al 1986–, polític –va ser el tinent d'alcalde de l'àrea d'Ensenyament i Esports del 1987 al 1985– i empresarial –ha estat gerent d'un concessionari d'automoció–. “L'experiència és un dels punts forts per recuperar l'alcaldia”, va dir el candidat, que en els pròxims mesos treballarà de costat amb Gatell per completar la transició i establir “un grup sòlid”, en el qual encara no se sap si hi participarà UDC.

Homet, candidat d'ERC

D'altra banda, ERC també va presentar recentment en un acte a l'auditori el seu nou cap de llista, Rafa Homet, que agafa el relleu de Jordi Permanyer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.