Política

política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

La candidata del PSC, Sílvia Paneque, vincula el desenvolupament de la demarcació amb l’acabament de nusos viaris

Fa esment a la variant de la C-32 a Blanes i l’enllaç de la vila amb Lloret

La cap de llista del PSC per Girona a les eleccions al Parlament, Sílvia Paneque, ha dit avui a Blanes que acabar infraestructures afavoreix el desenvolupament econòmic. Paneque ho ha dit en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament blanenc, en què hi han assistit l’alcalde blanenc, Jordi Hernández (PSC), l’eurodiputat Javi López i el número 2 de la llista socialista, l’exalcalde de l’Escala Víctor Puga.

Segons indica el PSC en una nota de premsa, les comarques gironines han jugat un paper decisiu en l’economia catalana i han de ser protagonistes de la tercera transformació de Catalunya amb polítiques que promoguin tant la distribució de la renda, la reducció de la desigualtat i el creixement sostenible per aconseguir la plena ocupació; com l’equilibri territorial, que depèn de l’acabament de la xarxa d’infraestructures i de l’articulació d’un sistema de mobilitat que garanteixi seguretat i un desenvolupament equitatiu per a tota la demarcació. En aquest procés, l’acabament dels accessos a la Costa Brava, o projectes urgents com la variant de la C-32 a Blanes i l’enllaç d’aquesta mateixa carretera amb Lloret; l’arranjament de la C-63, l’acabament de la C-66 entre Llagostera i Girona i la resolució del tram d’aquesta mateixa carretera entre la Bisbal i Girona, són esforços que el PSC de les comarques gironines planteja com a prioritaris per estimular l’economia a través de la connexió del territori.

“Projecte comú”

«Adaptar-se als canvis globals i resoldre els accessos a Blanes és urgent per obrir noves possibilitats com ara una connexió més ràpida tant amb l’aeroport de Girona com amb Barcelona; amb l’interior o amb les comarques veïnes a través, per exemple, de la carretera C-63, que connecta Lloret amb la selva interior i la Garrotxa», analitza Sílvia Paneque. «Aquests esforços són concloents per descongestionar el trànsit i millorar la connexió entre les àrees urbanes. A la Selva marítima aquesta proposta té a veure directament amb el propòsit de vincular la reforma de les infraestructures de les comarques gironines amb el projecte comú de Catalunya. Cap país no pot prosperar si no estableix vincles entre els diferents territoris que el componen», s’ha expressat la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Girona i diputada al Parlament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a Gaza

Acaben les negociacions per una treva a Gaza

Barcelona

La CUP vol garantir l’atenció en català a la sanitat i als serveis públics

TORROELLA DE MONTGRÍ
política

Aragonès demana que “cap vot catalanista” vagi al PSC i es conjura perquè no governi

barcelona

Orriols participa de la retirada del cartell de festa censurat del balcó de l’Ajuntament

RIPOLL

Presó per un dels cinc sospitosos de cometre narcoassalts

FIGUERES
Estats Units

Stormy Daniels insisteix que ha dit “la veritat” sobre Trump

Barcelona
Guerra a Gaza

Netanyahu manté els plans a Gaza i respon a Biden que “si hem d’estar sols, estarem sols”

barcelona

Paneque (PSC): “Som l’únic partit amb programa específic per la demarcació”

GIRONA

Cañigueral destaca que l’índex d’atur és el més baix en 15 anys

riudellots de la selva