Política

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

Els socialistes Sílvia Paneque i Víctor Puga han obert la campanya aquest vespre a l’Escala en un acte que ha aplegat més d’un centenar de persones. Els candidats han explicat els seus projectes clau per a les comarques gironines. “El campus de Salut Josep Trueta, la T-Mobilitat, les variants d’Olot i les Preses o l’adaptació i combat contra el canvi climàtic, on avançar en renovables és imperatiu i la construcció d’una dessaladora a la Costa Brava Nord per fer front a la sequera. També convertir l’Aeroport Girona-Costa Brava en una infraestructura sostenible al voltant de 3,5 milions de viatgers l’any, i prioritzar l’educació fent escoles i instituts i eliminant els barracons, habitatge i finalment, la seguretat” ha explicat la cap de llista socialista.

Paneque ha fet referència al moment polític que s’està vivint “que exigeix de la defensa de la democràcia. La dreta té una actitud inexplicable. Enfront d’això, el nostre grup representa un projecte rigorós, fort i d’integració. Volia començar recordant-vos una veritat fonamental que tots hauríem de defensar amb tota l’ànima: la democràcia és respecte a les persones”, ha reflexionat la candidata socialista, que ha afegit que “la democràcia, estimats amics i amigues, és respecte, és humanisme, és discrepància, és debat, és diàleg. És la llibertat d’expressar idees en un marc segur i obert. És la capacitat de dir opinions diferents sense perdre el respecte. És la voluntat de debatre sense recórrer a la difamació. És la força de parlar des del respecte, encara que les opinions siguin divergents”.

El candidat socialista i exalcalde de l’Escala ha afirmat que “a Catalunya, Salvador Illa ha presentat una proposta seriosa, respectuosa, constructiva, lleial i honorable. Catalunya ha d’afrontar una tercera transformació després d’una dècada perduda, hem de centrar tots els nostres esforços en recuperar els serveis públics i afrontar els grans reptes de futur que tenim: l’educació, la sanitat, la sequera, les renovables. Tenim la voluntat inequívoca d’unir i servir a tots els catalans i catalanes en la seva diversitat i pluralitat. Com diu Salvador Illa, la millor Catalunya està per venir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat francès

Xi Jinping arriba a París per tractar els conflictes entre la Xina i la UE

barcelona
hongria

Milers de persones es manifesten contra Orbán en un feu del seu partit

barcelona
POLÍTICA

El PP diu que farà gratuïta l’educació de 0 a 3 anys

SANT FELIU DE GUÍXOLS
POLÍTICA

ERC fa una crida a concentrar el vot progressista

BANYOLES
guerra a gaza

Netanyahu no acceptarà acabar la campanya militar per acordar un alto-el-foc

barcelona
POLÍTICA

Junts vol fer auditories de l’habitatge per ajustar l’oferta i la demanda

PUIGCERDÀ
política

El PP duu a Salou l’intent de quedar-se amb tot el vot de Cs

barcelona
política

Els comuns retreuen ja també al PSC el suport al Hard Rock

barcelona
política

Aragonès fa una crida a concentrar el vot d’esquerres

barcelona