Política

POLÍTICA

Calella reclama al president Aragonès que inverteixi en l’hospital i en el jaciment

Petició directa al president de la Generalitat. El govern local de Junts i el PSC han adreçat una carta a Pere Aragonès amb el suport de la resta de grups municipals menys ERC, on li demanen inversió per a l’ampliació de l’Hospital Sant Jaume i per a la museïtzació del jaciment romà del Roser-Mujal.

A través d’una carta que es va enviar divendres, es sol·licita al cap del govern català que intercedeixi perquè en els pressupostos d’aquest any s’incloguin dues partides concretes per a la ciutat. En primer lloc, els diners necessaris per a l’execució de l’ampliació i millora de l’equipament sanitari, “ja que el consistori ja ha donat compliment als tràmits previs necessaris i previstos al conveni per a l’ampliació i millora de l’Hospital Comarcal de Sant Jaume de Calella”. En segon lloc, una partida de 1.525.000 euros a efectes de poder desenvolupar el projecte de museïtzació del jaciment romà del Roser-Mujal de Calella, ubicat en els baixos del centre comercial Aldi i a tocar de l’hospital, “atesa la seva importància i unicitat a nivell patrimonial, urbanístic i cultural per Calella i el conjunt del país”.

Paral·lelament i en declaracions a Ràdio Calella Televisió, l’alcalde, Marc Buch, ha confirmat que el Departament de Salut, que està enllestint el pla funcional de l’ampliació de l’Hospital, contempla la possibilitat d’instal·lar les oficines del nou espai sobre el supermercat Aldi.

L’Ajuntament de Calella es va garantir el dret de vol de les tres plantes que es poden construir sobre el centre comercial per a destinar-les a habitatge dotacional. “La possibilitat està damunt la taula i s’està acabant d’estudiar. Salut ens ha demanat temps per acabar de valorar-ho perquè ara s’està fent el pla funcional del nou hospital i després ens diran si aquest espai per sobre de l’Aldi es podria destinar a oficines de la Corporació”, ha assenyalat l’alcalde a l’emissora municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries