Política

política

Feijóo anuncia una manifestació i una ofensiva política i judicial “sense descans”

El líder del PP demana la compareixença de Pedro Sánchez, al que acusa de ser el delegat del Govern a Espanya perquè qui presideix el país està rient a Waterloo”

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat avui la convocatòria d’una manifestació a Madrid per al proper 28 de gener i també una “ofensiva sense descans” contra el president del Govern espanyol Pedro Sánchez pels seus acord amb Junts per Catalunya. “ A aquest país no l’extorsiona ningú”, ha declarat Feijóo, que ha criticat les “cessions” que han fet els socialistes per aconseguir el suport de l’independentisme català als decrets llei.

Feijóo ha demanat la compareixença de Sánchez al Congrés dels Diputats perquè expliqui, ha dit, els seus pacte amb el partit del Carles Puigdemont. Mentre això arriba, el PP ha anunciata que posarà tota la seva maquinària en marxa “per posar fre a totes les mesures als tribunals” i ja ha anunciat que la primera serà presentar un recurs davant del Tribunal Constitucional contra l’anomenat decret òmnibus, el relatiu a la Justícia i la Funció Pública.

En una roda de premsa convocada per valorar els decrets, Feijóo ha anunciat aquesta ofensiva en els diferents àmbits. El president popular ja ha demanat al seu equip jurídic que “evalui fins la última coma” dels decrets subscrits amb Junts i i presentar els recursos preceptius.

Segons Feijóo, la cessió de les competències en immigració no només “compromet la unitat i la seguretat nacional” i és en últim terme “una capitulació constitucional”.

Pel que fa a l’acord per la tornada de les empreses que van marxar el 2017, Feijóo ha subratllat que “els independentistes són els culpables d’aquesta fugida” i que “obligar a que torni, cosa que en cap cas diu l’acord, “és una cacicada sense precedents”.

Presidència en Waterloo

Féijóo ha assegurat que Sánchez és només “el delegat del Govern a Espanya perquè qui presideix el país està rient a Waterloo de la que està liant a la nació que va jurar desestabilitzar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona