Política

estats units

El jutge cancel·la la compareixença de Trump demà en el tancament del seu judici a Nova York

L’expresident, dos dels seus fills i dos membres de l’Organització Trump podrien perdre les seves llicències de negoci en el sector immobiliari

L’expresident dels Estats Units Donald Trump (2017-2021) finalment no parlarà demà durant els al·legats finals del seu judici per frau a Nova York, després que els seus advocats no responguessin a una ordre del jutge perquè l’exmandatari limiti la seva intervenció al cas en qüestió, sense altres consideracions.

La notícia arriba després de conèixer-se que Trump, que s’enfronta a una multa de fins a 370 milions de dòlars i un veto per a tota la vida en el sector immobiliari de l’estat, planejava prendre la paraula abans que el jutge dicti la seva sentència aquest dijous.

El magistrat, Arthur Engoron, va explicar en una carta a la defensa que assumeix que Trump no parlarà demà en el jutjat, ja que no ha rebut resposta als “límits raonables i legals” que va imposar als seus al·legats.

Efe va tractar de posar-se en contacte amb els advocats de l’expresident i amb l’equip de la seva campanya electoral per a conèixer més detalls sobre el seu al·legat, sense obtenir resposta.

El judici civil a Nova York contra el republicà i dos dels seus fills, a més d’altres dos executius de l’Organització Trump, per presumptament inflar el valor dels actius durant anys per a aconseguir condicions favorables amb bancs i asseguradores, va començar el 2 d’octubre i està previst que es resolgui demà.

La Fiscalia ja va assolir una primera victòria abans de començar el procés, quan Engoron va dictaminar de manera sumària que Trump i els altres acusats eren responsables de frau continuat en l’Organització Trump i va emetre una ordre de cancel·lació de les seves llicències de negoci, que aquests han intentat frenar al·legant que no és prou clara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia