Política

Llamazares crema fotografies del rei a Second Life

Eleccions 9 de març

Izquierda Unida (IU) ha penjat a Youtube un vídeo on el líder de la coalició d'esquerres, Gaspar Llamazares, crema unes fotografies de la família reial, envia Mariano Rajoy al fons d'una ambulància i subministra a José Luis Rodíguez Zapatero un medicament anomenat Izquierdina.

Pel que fa a la crema virtual de fotografies, cosa que no constitueix delicte perquè no la realitza cap persona física, IU ha subratllat que defensa els "postulats republicans" dintre del "total respecte" a l'actual Cap de l'Estat i a la seva família, amb qui, ha afegit, "tots els seus principals dirigents han mantingut una relació fluida i correcta sempre corresposta".
IU també ha defensat que les seves crítiques són "sempre de caràcter polític" i que estan "només limitades per la legalitat i el respecte a la Constitució que mai s'ha sobrepassat".

Llamazares ja s'ha pronunciat respecte les imatges i ha dit que "no existeix ni es pretén de forma directa ni indirecta actuar de forma ofensiva contra ningú ni contra no-res, sigui una persona pública a títol individual o una institució".

Second Life
La producció animada, estrenada a Second Life sota el títol 'Sense IU no sóc res'', forma part de la "campanya paral·lela" que porta a terme IU en diferents plataformes de la xarxa i que va dirigida a un públic que "normalment usa les possibilitats que oferix el ciberespai".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.