Política

Detingut un multireincident per agredir l’exparella i causar destrosses al cotxe patrulla a Girona

L’home, un dominicà de 38 anys amb una desena d’antecedents, va protagonitzar els fets dijous al vespre a un bar del barri de Fontajau

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home multireincident, de nacionalitat dominicana i 38 anys, per agredir la seva exparella i causar destrosses al cotxe patrulla que el traslladava a comissaria, segons informa l’ACN. Els fets van tenir lloc dijous passat entre les nou i dos quarts de deu de la nit, quan els Mossos van rebre una alerta sobre la presència d’un home amb actitud violenta en un bar del carrer Sant Gregori, al barri de Fontajau, a Girona. En arribar al lloc, els agents van trobar el sospitós a l’exterior del bar amb una pedra a la mà, i a l’interior del local van constatar que havia agredit la seva exparella, qui treballava en el mateix establiment, així com l’amo del negoci.

Després de procedir a la detenció per violència de gènere, el detingut va protagonitzar un episodi de destrosses en l’habitacle del vehicle. Va començar a donar cops de cap i puntades de peu, provocant danys a la mampara, un dels vidres posteriors i una de les portes del cotxe patrulla. A més, un dels agents va resultar amb lesions lleus quan van intentar reduir-lo.

La policia acusa l’home dels delictes de violència de gènere, atemptat contra agent de l’autoritat i danys. Aquest individu ja era conegut per les forces de l’ordre, ja que acumulava una desena d’antecedents i detencions prèvies. Així, el detingut va passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Girona el dissabte 22 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia