Política

ERC denuncia la manca de personal en oficines de l’administració central de serveis a Girona

També defensa el vot útil al partit per afrontar les polítiques centralistes dels partits espanyols

El candidat d’Esquerra Republicana per Girona al Senat, Jordi Martí Deulofeu, ha denunciat el dèficit de personal en les oficines de serveis de l’Administració General de l’Estat a les comarques gironines. Martí Deulofeu ha destacat que la pèrdua de personal durant el període 2012-2019 va ser del 28%, generant més del 30% de les vacants a la demarcació. Justifica que la mancança ha afectat negativament els serveis de la Seguretat Social, provocant demores i reduint la qualitat en tràmits essencials com jubilacions, subsidis i prestacions.

En el comunicat s’explica que el candidat també ha posat de manifest les mancances a la Direcció General de Trànsit, on més de 7.000 alumnes estan en llista d’espera per fer l’examen pràctic del permís de conducció. Així mateix, ha reivindicat la necessitat de reprendre els exàmens teòrics del permís de conducció a comarques com el Ripollès i la Garrotxa per evitar desplaçaments innecessaris que perjudiquen la població en termes d’oportunitats laborals i equilibri territorial.

ERC defensa que ha tancat la campanya amb un discurs centrat en la defensa de Catalunya i dels gironins i gironines, reivindicant la feina feta a Madrid en els últims quatre anys i animant al vot útil en la seva candidatura per afrontar les polítiques centralistes dels partits espanyols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia