Política

Detinguts a Platja d’Aro tres lladres i un multireincident per diferents delictes

Les detencions inclouen robatoris a turistes, furts en supermercats i una estafa en una botiga de roba

La Policia Local de Platja d’Aro ha dut a terme diverses detencions recents relacionades amb diferents delictes a la localitat. En un dels casos, tres lladres membres de bandes de l’àrea de Barcelona van ser arrestats després d’assaltar un turista de matinada i prendre-li un rellotge, que posteriorment es va comprovar que era una rèplica. A més, segons informa l’ACN, es va detenir un multireincident per agredir i ferir amb una navalla un treballador d’un local del passeig. En una altra acció policial, dos individus d’un grup actiu de furts als supermercats van ser arrestats mentre intentaven fugir amb productes per valor de més de 1.200 euros.

La primera detenció es va produir el 8 de juliol quan diversos testimonis van alertar la policia sobre un home amb una navalla que es passejava per la platja Gran i que semblava tacat de sang. Després d’una investigació ràpida, es va comprovar que l’home havia agredit amb una navalla un treballador d’un local del passeig marítim, i va ser arrestat per amenaces i lesions.

Les altres detencions es van dur a terme diumenge i dilluns. En un dels casos, una banda de lladres va assaltar un turista a les cinc de la matinada, prenent-li un rellotge que van confondre amb un model de gamma alta valorat en 12.000 euros, però que en realitat era una rèplica. La policia va poder atrapar un dels lladres després d’una perseguida pel carrer Mossèn Cinto Verdaguer.

En l’altre cas, la policia va detenir dos membres d’un grup organitzat especialitzat en furts als supermercats. Aquest grup, originari del Vallès Oriental, havia robat productes per valor de més de 1.200 euros d’un supermercat a Platja d’Aro. Els agents van identificar el cotxe en què es desplaçaven i els van atrapar quan sortien amb productes del supermercat Parc d’Aro.

A més d’aquestes detencions, el 10 de juliol es va arrestar un rus de 40 anys per intentar endur-se roba d’una botiga sense pagar. L’home, que tenia antecedents per altres delictes, va intentar pagar amb una targeta fraudulenta, però finalment va ser detingut per un delicte d’estafa.

La Policia Local de Platja d’Aro continua treballant per mantenir la seguretat i l’ordre a la localitat, prenent accions contundents contra els delictes i les persones que els cometin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia