Política

El PP crida al vot útil per a Feijóo a Girona

Concepció Veray i l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, demanen concentrar el vot en el PP per aconseguir el canvi que desitgen

En un passeig electoral a Salt i Girona, la candidata del PP per Girona al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha fet, avui, una crida al vot útil per aconseguir que Alberto Núñez Feijóo governi, destacant la utilitat de concentrar el vot en el PP per evitar la unió d’altres partits. En el comunicat s’explica que Veray ha exhortat especialment als autònoms, perruquers, empresaris del sector primari i altres professionals a votar al PP per obtenir el canvi desitjat i promet una governança sense condicionants per aplicar el seu programa.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, s’ha unit a la crida, afirmant que l’estabilitat del futur Govern es juga en províncies com Girona i insta a votar per Feijóo i Veray per posar fi a l’etapa de Pedro Sánchez. Tant Albiol com Veray remarquen la voluntat del PP de governar sense condicionants per aplicar el seu programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia