Política

L’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, optarà a la reelecció

Reivindica l’obra de govern i destaca “els projectes de futur generadors d’oportunitats” com el centre cívic de l’Escorxador i can Vil·lab

L’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, optarà a la reelecció en les eleccions municipals del proper 28 de maig, amb “l’entusiasme compartit amb els companys i companyes d’equip per treballar per al municipi”, reivindicant “la tasca feta aquests darrers anys des del consistori” i amb la culminació o posada en marxa de “projectes clau generadors d’oportunitats” a l’horitzó.

Vidal, alcaldessa des de l’any 2019, ha presentat les línies mestres del projecte de Junts al municipi en un acte que s’ha fet aquest dilluns a la Biblioteca del Castell de Juvinyà, i al qual hi ha participat l’exconsellera d’Afers Exteriors de la Generalitat, Victòria Alsina, el president comarcal de Junts, Agustí Arbós, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i el de la Vall de Bianya, Santi Reixach, així com els candidats de les Planes d’Hostoles, Pablo Odell, i de Santa Pau, Ignasi Grabolosa i el diputat de Junts al Parlament, Francesc Ten.

“Tinc molta il·lusió de continuar treballant per Sant Joan les Fonts. Pels nous projectes que estem desenvolupant ara i que seran molt importants per al nostre municipi, per millorar la convivència ciutadana, per oferir noves i millors oportunitats laborals als col·lectius desafavorits i per afavorir el dinamisme econòmic i social amb noves emprenedories al barri vell”, ha remarcat Vidal.

La candidata ha destacat tres projectes: el del centre cívic l’Escorxador, “que integrarà col·lectius i segments d’edat diferents, que acollirà un espai de cafè de poble i que comptarà amb una programació estable d’activitats”; el de Can Vil·lab, el projecte de la fàbrica Vila, can Lics, que s’ha començat a treballar amb participació ciutadana i que juntament amb l’ajuda de Resilience Earth i la santjoanenca Marta Sala, “esdevindrà un punt central de dinamització econòmica i social del barri vell i per extensió del municipi i la comarca”. I el tercer, el que uneix l’Ajuntament i Integra, la fundació garrotxina de suport als col·lectius desafavorits “que busca la seva integració laboral, amb la instal·lació del taller de paper d’Integra a Can Viñolas”.

“Són grans projectes per al nostre municipi, ric en capital humà, ric en bellesa paisatgística i ric en oportunitats”, ha conclòs Vidal, que ha agraït al seu equip el “compromís” per millorar la vida dels veïns i veïnes de Sant Joan, la Canya i Begudà “amb més serveis, infraestructures, espais comuns, enfortint lligams entre entitats i associacions i aconseguint una millor convivència”.

Per la seva banda, l’exconsellera Alsina ha destacat “la bona gestió i la voluntat de servei públic” de Vidal. “Catalunya es construeix municipi a municipi”, ha recordat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a europa

Israel diu haver mort al Líban un comandant de les forces especials de Hezbol·là

barcelona
política

Junts vol reforçar la competitivitat de les empreses per la via del valor afegit

sant joan les fonts

El PP demana mesures per a la inserció laboral de persones amb alt risc d’exclusió social

GIRONA
guerra a gaza

L’Iran adverteix que respondrà amb armes mai vistes

barcelona

Les Juntes Electorals tomben vuit candidatures de les eleccions del 12-M

barcelona
Bèlgica

Prohibeixen una “cimera” de la ultradreta europea a Brussel·les

Barcelona
política

La Junta Electoral de Girona proclama 15 candidatures i n’exclou una

girona
dinamarca

Dinamarca anuncia el tancament de la seva ambaixada a l’Iraq

barcelona
Guerra a Ucraïna

Zelenski signa la nova llei de mobilització

Barcelona