Política

FINLÀNDIA

Sanna Marin afronta una nova polèmica

Avui s’ha difós a TikTok una foto pujada de to de dues amigues seves a la residència oficial de Kesäranta

La imatge es publica poques hores després que la mandatària presentés un test de drogues negatiu per fer callar els rumors per un anterior vídeo

La primera ministra de Finlàndia, Sanna Marin, afronta una nova polèmica després de difondre’s avui a les xarxes socials una foto pujada de to de dues amigues seves a Kesäranta, la residència oficial dels caps de govern. A la foto, pujada a TikTok, hi apareixen dues dones joves besant-se amb el tors gairebé despullat i ocultant els seus pits amb un cartell on posa “Finland”, amb un fons blau molt similar al que utilitza Marin en algunes rodes de premsa oficials.

La mandatària finlandesa ha admès avui als periodistes que la imatge està presa a Kesäranta i que les dues joves de la foto són amigues seves, tot i que ha demanat perdó per la instantània. “Crec que aquesta foto no és apropiada, em disculpo per això. No haurien d’haver fet aquesta foto, però per la resta no va passar res extraordinari durant aquella nit”, va dir Marin a la premsa.

La primera ministra ha afirmat que les dues joves formaven part d’un grup d’amics als quals va convidar a la residència oficial el passat 9 de juliol, després d’assistir a un festival de rock en el qual es van fer una foto en jaqueta de cui5 i shorts vaquers que va donar la volta al món. “Vam anar a la sauna, vam anar a nedar i vam estar al jardí, però no vam entrar a l’edifici principal. Només vam utilitzar els lavabos per a convidats de la planta baixa, que és on sembla que es va fer aquesta foto”, ha dit. Segons Marin, va ser l’única festa privada que ha organitzat a Kesäranta durant les seves vacances i no va suposar cap tipus d’amenaça per a la seguretat, ja que les portes de la residència estaven tancades amb clau i totes les instal·lacions estaven vigilades.

Aquesta nova polèmica arriba poques hores després que Marin, de 36 anys, fes callar els rumors sobre si havia consumit estupefaents en una altra festa, al presentar dilluns un test de drogues negatiu. La mandatària finlandesa va saltar als titulars de mitjans de tot el món la setmana passada, després que es filtrés un vídeo en el que apareix cantant i ballant en un domicili privat amb un grup d’amics, amb qui després va anar a un conegut club nocturn de Hèlsinki.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Vergés (Junts) reivindica la llengua catalana a la Diada de Sant Jordi

sant feliu de guíxols
unió europea

L’Eurocambra avala les noves regles fiscals que han de reduir el dèficit i el deute

barcelona
política

El TC avala Puigdemont de candidat contra el recurs de Cs

barcelona
regne unit

Sunak anuncia un augment de la despesa en defensa

barcelona
guerra a europa

Hezbol·là ataca amb drons una caserna israeliana a 15 quilòmetres de la frontera

barcelona
Unió Europea

L’Eurocambra aprova el ‘dret a reparar’ per a estendre la vida útil de béns

barcelona
estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona