Política

Jordi Hernández, cap de llista del PSC a Blanes

Proposa millorar els barris, el medi ambient i la seguretat al municipi

L’assemblea extraordinària de l’agrupació de Blanes del PSC va escollir ahir al vespre Jordi Hernández cap de llista per a les pròximes eleccions municipals a Blanes, amb un 90% dels vots dels militants assistents a l’assemblea. Jordi Hernández és llicenciat en història per la UdG del 2003 i té un curs de postgrau sobre gestió i dinamització de projectes educatius i culturals en l’àmbit juvenil. Té una àmplia experiència en l’àmbit de l’educació no formal. Actualment coordina la Unitat Escolar Compartida de Blanes i és el cap d’estudis de l’Escola de Lleure Batibull. Hernández obre un nou projecte a Blanes per al PSC, una nova etapa en la qual tindrà prioritat impulsar el creixement, el progrés i la igualtat d’oportunitats per vincular-los al propòsit de reduir l’escletxa social, la millora integral dels barris i l’impuls mediambiental”.

El candidat a l’alcaldia de Blanes ha explicat que el seu projecte per a la ciutat vol prestar una atenció especial a la millora de l’estructura urbana i els espais de convivència: “Blanes ha de millorar molt quant a neteja i seguretat.”. Amb aquest objectiu, Hernández avança que serà necessari fer créixer la plantilla local de policia. El candidat aposta també pel creixement dels espais verds i per la convivència, la dinamització de l’economia, el foment del turisme més enllà de la temporada d’estiu i l’enfortiment d’una xarxa comercial i industrial diversa, que proporcioni prosperitat. “Blanes ha de recuperar el concepte de ciutat educadora, en la qual cada projecte tingui en compte les persones, el seu benestar i la seva formació”

“El govern municipal de Blanes, que formen ERC i Blanes en Comú Podem, desprèn símptomes de cansament i ha perdut impuls. Blanes en paga conseqüències evidents”, avalua l’alcaldable socialista, que insisteix que “al capdavall, el govern de Blanes és un instrument al servei de la comunitat que aporta solucions no només a la gestió dels recursos i els serveis municipals, sinó a les necessitats dels col·lectius i entitats”.

La candidatura del PSC es proposa capgirar la dinàmica amb l’“estímul a favor de polítiques que el govern municipal no ha estat capaç de desenvolupar amb èxit”. Hernández ja va ser escollit primer secretari de l’agrupació local el maig de l’any passat, amb una junta renovada en un acte polític al barri dels Pins, amb presència de Salvador Illa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

El PSC es dispara en l’enquesta del CEO i ERC i Junts es disputen el segon lloc

barcelona
GIRONA

La CUP proposa més habitatge públic per ajudar els joves a emancipar-se

GIRONA
guerra a Europa

La corrupció torna a sacsejar el govern ucraïnès

barcelona

Carles Sastre elegit nou president d’ERC-SOM de Roses

roses
Estat espanyol

El PSOE ajorna la comissió federal que ha d’aprovar la llista per a les europees

barcelona
política

Òmnium penja cartells arreu del país amb el lema ‘Protestar no és terrorisme’

barcelona
política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença amb moltes cares noves

girona