Política

estat espanyol

Cuca Gamarra serà la nova secretària general del PP

Feijóo, futur líder de la formació, l’ha proposada per al càrrec

L’encara portaveu parlamentària fa una crida a la “unitat” del partit de cara al XX congrés estatal de divendres

Cuca Gamarra, actual coordinadora general del PP i portaveu dels populars al Congrés dels Diputats, serà la nova secretària general del partit a proposta del seu futur líder, Alberto Núñez Feijóo, que va qualificar la seva companya de files de persona “preparada, amb una dilatada experiència i dialogant”.

La mateixa Gamarra va confirmar en una breu intervenció la proposta, que haurà de ser aprovada pel congrés del PP que s’obrirà divendres. L’encara portaveu parlamentària va fer una crida a la “unitat” del seu partit i va dir ser “conscient de la responsabilitat” que recau en aquests moments sobre el PP “per proposar una alternativa seriosa i eficaç als espanyols” per al govern de l’Estat.

El PP celebra aquest divendres i dissabte el seu XX congrés estatal en què haurà d’elegir Feijóo com a nou líder en substitució de Pablo Casado, que va haver de deixar la presidència després d’una dura pugna amb la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia