Política

La Junta Electoral veu infracció d’Iglesias en el vídeo en què anunciava la candidatura a l’Assemblea de Madrid

L’àrbitre de les eleccions el considera un “acte organitzat, directa o indirectament, per un poder públic”

La Junta Electoral Provincial de Madrid considera una infracció de l’article 50 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General el vídeo de Pablo Iglesias en què anunciava la seva candidatura a l’Assemblea de Madrid, en les eleccions del pròxim 4 de maig.

El vídeo va ser denunciat pel PP davant l’àrbitre electoral, que subratlla que en tant que es va enregistrar al despatx de la Vicepresidència que ostenta el líder de Podem, “es pot considerar com un acte organitzat, directa o indirectament, per un poder públic”. A més, indica que a la intervenció Iglesias va fer “extenses al·lusions als suposats assoliments del partit Podem al govern de coalició”.

Per tot plegat la Junta Electoral Provincial entén que, atès que aquestes declaracions “es van emetre en un acte procedent d’un poder públic, s’haurien d’haver evitat”. Per això observa “una infracció del que disposa l’article 50 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia