Política

iran

Zaghari-Ratcliffe queda en llibertat amb càrrecs

La britànica-iraniana Nazanin Zaghari-Ratcliffe va ser posada, ahir, en llibertat sota arrest domiciliari després de complir la pena de cinc anys de presó per presumpte espionatge a l’Iran, però haurà de fer front a nou procés, el 14 de març, amb l’acusació d’activitats de propaganda contra el règim. Els càrrecs inclouen la participació en un míting davant l’ambaixada iraniana a Londres el 2009.

estat espanyol

La justícia manté el vet a les marxes del 8-M a Madrid

efe

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) va decidir, ahir, mantenir la prohibició de totes les marxes del Dia de la Dona previstes avui a Madrid que va dictar la delegació del govern espanyol. Desestima els recursos que denunciaven que limitava el dret de reunió. El TSJM no ho veu així. Esgrimeix que són un risc per a la salut i diu que preval el dret a la vida i a la salut per sobre del de reunió.

estat espanyol

Actes falangistes autoritzats a Valladolid i Segovia

redacció

Desenes de persones van participar, ahir a Valladolid i Segòvia, en actes convocats per la Falange. A Valladolid, en l’acte “per la sobirania nacional”, que estava autoritzat, es va alçar al braç fent la salutació feixista. Obviant el tancament perimetral de Castella i Lleó, va anar a l’acte el cap nacional de la Falange, Manuel Andrino Lobo, un dels assaltants a la llibreria Blanquerna, que hi va fer un discurs.

xina

Pequín marca les seves línies vermelles a Biden

redacció

La Xina va fixar, ahir, les condicions per intentar refer les malmeses relacions amb els EUA, que passen perquè Washington deixi de “difamar” la Xina amb atacs que el ministre d’Afers Estrangers xinès, Wang Yi, va qualificar de “maliciosos”, durant una roda de premsa en paral·lel a la reunió anual de l’Assemblea Nacional Popular. Segons Pequín, els EUA han de desfer els conflictes que es van crear durant l’era Trump i la primera feina pel nou president Joe Biden és fer un pas endavant i suprimir les “restriccions desraonades” del seu predecessor, en al·lusió als aranzels a productes xinesos. Wang va llançar un dard a Washington per les seves “ingerències” en temes d’altres països, que, va dir, “han de cessar”, perquè en cas contrari el món continuarà experimentant inestabilitat”.

Gent fent la salutació

feixista a Valladolid


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona