Política

Carrizosa: “Aquest ple és un esperpent”

El president del grup de Ciutadans considera que és una “maniobra de distracció” per la “nefasta gestió” Covid del Govern

El president del grup de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha titllat el ple monogràfic sobre la monarquia que se celebra aquest divendres al Parlament de “maniobra de distracció” per desviar la “atenció pública de la nefasta gestió” que ha fet el Govern de la pandèmia de Covid-19.

Si més no, així ho ha assegurat durant la seva intervenció en el ple extraordinari de la cambra catalana, que se celebra a petició de el president de la Generalitat, Quim Torra, i en què ha criticat que es tracti d’una “farsa”, un “circ” i un “esperpent” convocat com “maniobra de distracció claríssima i de llibre”.

“Vostè ha convocat aquest ple per distreure l’atenció pública de la seva nefasta gestió de la pandèmia, de la seva nul·la gestió econòmica i la seva nefasta gestió sanitària. Això és el que explica que estiguem aquí”, ha deixat anar a Torra, a qui ha acusat de voler “atacar la nació i les institucions espanyoles”.

Li ha recriminat així que tingui “altres prioritats” més enllà de “tallar els rebrots”: “Ni tan sols el tsunami econòmic que està causant la pandèmia amb milers de vides i llocs de treball en joc apaga la seva obsessió separatista”.

Per això, li ha demanat que dimiteixi i que “deixi d’erosionar” la presidència de la Generalitat amb plens “grotescs” que s’utilitzen “per a alguna cosa absolutament fora de lloc” i únicament busquen, al seu entendre, “atacar la nació i l’Estat de Dret”.

“L’hem vist fer coses inimaginables, animar als CDR, aplaudir presumptes terroristes, demanar l’autodeterminació i més referèndums il·legals en plena pandèmia, però el llegat que vostè deixa d’això avui va tot especialment”, ha advertit.

Finalment, s’ha dirigit a PSC i ha recalcat que “a la resta de països del món on també hi ha monarquies institucionals i són democràcies, els socialdemòcrates tampoc estan a la qual salta per intentar carregar-se el seu règim” .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El Tribunal de l'ONU exigeix a Israel que deixi d'impedir l'accés d'ajuda humanitària a la Franja

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona