Política

Autoritzen Mary Trump a promocionar el polèmic llibre sobre el seu oncle

Mary Trump, neboda del president dels EUA, Donald Trump, podrà parlar del crític llibre que ha escrit sobre el seu oncle, que va sortir ahir a la venda als EUA, després que dilluns al vespre un jutge hagués aixecat l’ordre que havia emès que impedia temporalment a la casa editorial Simon & Schuster publicar o distribuir l’obra. El jutge Hal B. Greenwald, de Nova York, va rebutjar els arguments de Robert Trump, germà del mandatari, que l’escriptora no podia parlar públicament sobre els seus familiars a causa d’un pacte de confidencialitat en l’acord sobre l’herència del pare d’ella.

En l’obra, Mary Trump descriu el seu oncle com un narcisista i una persona que ha adoptat l’engany com una “manera de viure” després d’haver quedat traumatitzat pel seu pare, que li va impedir “desenvolupar i experimentar tot l’espectre d’emocions humanes”. Ediciones Urano publicarà a l’agost a l’Estat espanyol el polèmic llibre titulat Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man (Massa i mai prou: Com la meva família va crear l’home més perillós del món). Mary L. Trump, psicòloga clínica i filla del germà gran del president dels EUA, signa aquestes memòries, en les quals exposa la fosca història de la seva família per explicar com el seu oncle es va convertir en l’home que ara “amenaça la salut, el teixit social i la seguretat econòmica mundial”. En el llibre descriu els traumes, les relacions destructives i com la tràgica combinació d’abandonament i abusos van forjar l’home que ocupa el Despatx Oval. La neboda del president explica també sense embuts l’estranya i nociva relació entre Fred Trump i els seus dos fills grans, Fred Jr. i Donald.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona
terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ exigeix a Israel que deixi d'impedir l'accés d'ajuda humanitària

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs